Godnatt låt

Tänkte gå och lägga mig nu, men jag slänger in en av mina favoritlåtar för tillfället. God natt:)





Ändrade planer

Haha vad ironiskt, precis när jag hade skrivit klart det förra inlägget så kom pappa in och sa att vi kanske kunde ta och träna imorgon i stället. Så tja, inget i dag alltså.

I stället sitter jag och googlar runt på olika sidor som säljer photoshop. Jag vill ha det, behöver det och bara allmänt måste ha det.. Synd att jag inte har lust att lägga ut pengar på det bara. Och nej jag fattar inte hur man laddar ner det. Punkt.
Bara för att inlägget är helt omotiverat och utan poäng så slänger jag in en bild som inte har nåt med innehållet att göra alls..

Jag ba hänger

Hej people!

Gör ni? Själv håller jag på att packa väskan, ska till gymmet strax med pappa nämligen! Tänkte springa och köra styrka idag för den som ville veta det. När vi ändå snackar träning, är det någon av er som har en spellista på Spotify som är najs att springa till? Hittade en nyss som jag tror kan vara helt okej.. Det värsta som finns är ju att träna utan musik?!
Vet inte om man ser ett skot, men i alla fall så heter den Motivation Music

Mys

Såhär ser jag ut idag. Orkar inte fixa mig för att bara ha en lektion.

Glamourös i Simons tröja och allt ;)



Här var det meningen att det var örhängena ni skulle kolla på.

Torsdag 31 Maj

Hello there!

Har ni sovit gott? (hehe) Jag har prcis käkat frulle (ett äpple..) och sitter nu och gör ingenting allas. Jag sticker till skolan runt 14 tiden, börjar 15.20 och har bara en(!) lektion. Ovärddag.se.
Okeej, jag har nada att berätta egentligen, vet inte varför jag ens skriver det här inlägget.. Kan ju alltid bjussa på lite bilder så länge.
Hehe en suddig outfit från förrs veckan


Beviset

Hehe jag lovar, detta är det sista inlägget om Vår ruset.

Så stolt♥

Efterträningenfoto

Det var  så fint ute när jag kom hem så jag drog ut en sväng med kameran.





Vad tycker ni? Summerfeelings eller vad?

Snabbt inlägg

Hejsan!

Sitter och laddar över filmer till telefonen just nu, så jag har nåt att underhålla mig med på gymmet sen. Idag blir det antagligen Step Up 2 för den som undrar. Sjuuukt längesen jag såg den filmen = inte okej. Plus att min man, Channing Tatum är med, det gör liksom filmen top notch.
Ska springa nu i alla fall så jag hinner träna något alls. Lol
Ser ni det röda köttsåret märket på halsen? Det fick jag av att springa igår..
Btw så är jag medveten om den kassssa bilden, hade bråttom i morse.

Vår ruset 2012

God morgon!

Här kommer bilderna från igår som jag lovade. Man skulle kunna kalla det ennajskväll.se helt enkelt.
Innan, @ Carolines place




Min söta fru♥

Det var inte tiden vi sprang in på dock.

Höhö bästa mten, kyklingsallad med mango, annanas, melon och grönsaker.



Det var sjuuukt mycket människor där! Runt 30.000 tror jag.

Okidoki, det får bli dom här bilderna för den här gången.. hehe är för lat för att ladda upp fler. LOL

Känner mig så bra!

Då var dagen slut då (hej jag är en pensionär) och jag ligger i sängen, helt slut. Vår ruset var så kul och det kommer bilder imorgon. Nu ska jag sova, god natt.


Vi är bäst!

Vår ruset 2012, check!


Chillar

Hej på er!

Sitter i skolan just nu. Har haft en lektion, spanskanationella och nu ska jag ha samhällskunskap. Sen sticker jag hem till el carolino och gör mat. Haha. Gillar mat helt enkelt.

Aja, hörs seen.

Checka in mitt svenska nationella prov förresten, känns najs!


Stressed girl

God morgon!

Har ni sovit gott? (lamegirl.se) nej men jag kom hem för kanske en halvtimme sen efter att ha kört en timme styrka på gymmet. Skönt! Sen blev det frulle, havregrynsgröt med några frysta hallon i. Jag går på invänjning av havregrynsgröt, har nämligen alltid hatat det..
Nu sitter jag och beställer en kameraväska till min baby. Hehe. Kul info va? Är också stressad som faan för den som undrar. Bussen går om 30 minuter och jag sitter med dödsblött hår och nada smink eller så.
Jaja, ikväll är det Vår ruset som sagt, är så taggad!
Det är jag och bästis som springer ikväll (och några till) älskar dig♥

Sunset

Jag drog med mig Stina ut på en liten promenix igår. Mysigt värre! Det var i alla fall en galet fin solnedgång, så jag passade på att ta lite bilder, här har ni the result (http://l%C3%A5terproffsig.se">låterproffsig.se) eller tja, ett smakprov i alla fall.


Vår ruset imorgon!

Imorgon ska jag och Caroline springa vår ruset för första gången. Haha ett historiskt ögonblick med andra ord. Nej men det ska bli jättekul och det bästa på hela kvällen blir ju helt klart picnicken efteråt. Lol.

Hej.. lol

Haha vad fail jag känner mig som inte kommer på en bättre rubrik..

I alla fall heter jag Sandra och är människan som kommer skriva här. Jag är en människa (duh?) som går på gymnasiet i Stockholm. Ni är antagligen inte helt efterbliva och har väl redan förstått genom headern att jag gillar glass (mat överlag, höhö) träning och att fotografera.
Okej, jag erkänner, det är föör mainstream att skriva en sån här presentation.. läs och enjoy helt enkelt.
Woho, bilderna får kass kvalitet!

Välkommen till min nya blogg!