Snyggaste killarna

V
 
 
To be continued
 
 
 
 

Naglarna

 
 
Vad tycker ni? Jag är rätt så nöjd. Längden är asbra i alla fall, för man kan fortfarande knäppa byxorna och smsa utan problem, haha :D

Snabb outfit 29/6-2012

 

Im free

Är inte den här bilden lite härlig? Vera tog den igår.
 
God morgon på er!
 

Vad händer idag? Jag ska vara här ett tag till, sen sticker jag in till stan för att fixa naglarna. Välbehövligt säger jag bara. Sen ikväll tänkte jag dra till gymmet. Det är nästan ännu mer välbehövligt. Lol. Nej men för att vara seriös, måste komma igång och springa igen. Hehe så att ni vet ;)
 
Jaja, vi hörs senare, för nu ska jag fixa bilderna från igår så att ni kan få se. 

Damn it

Hehe jag, Stina och Smilla hade lite krigsmålning här hemma igår innan matchen började. Grejen är bara att jag nu inser att jag kanske borde ha använt vattenfärg på alla ställen jag blev målad på.. Kan ju meddela att mina armar är ohjälpliga. Lol. Fint för omvärlden är det väl i alla fall ;)
 
Sorry för den brutalt dåliga redigerigen, hade inte mucho tid på mig. :)
 
 

Hej hej hemskt mycket hej

Gooood mooooorgooooon!

 
Det är en bra dag idag! Därför tycktejag att vi kunde börja inkägget stoort, om ni fattar. Lol. 
Idag ska jag hänga med Anna är tanken och sedan ikväll kanske träffa Elinor. Ska bli mysipysi, med tanke på att det för en gångs skull (haha ja, jag är en bitter kärring) är najs väder! Åh, blir helt lycklig i hela kroppen av det. Haha. Näe, nu ska jag gå och sprida min lycka, ses senare!
 

Dagens Outfit 28/6-2012

 
 
Haha alltså, jag bara vet att ni är totally in love med min tröja 
 

Hur stolta är ni inte?

Jag, total motståndare till kaffe, dricker det nu frivilligt (dock bara latte, höhö) Det ni! Ytterligare en greh att pricka av från min Bucketlist;)
 
Ja, jag kände att det var nödvändigt att logga in och berätta detta..♥

Team Ronaldo bitches

Alltså, jag orkar inte! Spanien kan dra åt ASDFGHJKL..
 

Vad är grejen egentligen? Spanien suger och ändå vinner dom? (okej, dom är helt okej på fotboll faktist..) Men seriöst, alla vet att Christiano Ronaldo (a.k.a min man) är fotbollens Michael Jackson och att om han hade fått skjuta första straffen så hade dom vunnit. Dafuq liksom..
 
Okidoki, vi har haft nog med dampinlägg för den här gången nu tycker jag. Det var ju en nice match i alla fall liksom :)
 
Ja, jag satsar. Got a problem with that bro? ;)
 
 
 
 

Bilder från igår

Här har ni bilderna från min supermysiga gårdagskväll. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
För första gången på länge var det typ okej väder på kvällen, så vi gick ner till vattnet ett tag och chillade :)
 
 

Jättemysig kväll

Hej!
 

Har spenderat kvällen med mina fina flickor! Vi snackade, tjockade oss och fotade. En supermysig kväll helt enkelt. I övrigt så har jag varit i Vällingby på en liten shoppingtur idag (köpte en svart kjol på H&M) 
 
Imorgon skulle ju jag och Caroline till Öregrund, men vi får se hur det blir med det.. 
 
Bilder från dagen kommer i morgon. Puss
 
 

Dagens träning 25/6-2012

Jag var på gymmet i drygt två timmar idag. jag kan ju säga att det var behövligt, haha! På den tiden blev det både styrka och kondition. Kom fram till att jag helt klart måste börja springa mycket mer igen. Det är verkligen inte klokt hur snabbt man tappar kondition, tyvärr. Så med andra ord blir morgondagens pass ett löp-pass.
 
Kan bjuda på lite inspirationsbilder så länge. 
 

Take care


Jag har höga förväntningar..

..på min blivande man. Haha jag kräver här med att alla "äldre" män måste se ut som dom här dudesen. Hehe.  Synd bara att Bradley, Channing och Paul är gifta.. (och Ian har flickvän) annars hade jag lätt haffat dom alla ;) LOL
 
 
Men håll med om att ingen av dom ser ut att vara i den ålder dom faktiskt är i?:)

Fittsverige

God morgon! 
 
Ibland undrar jag varför jag ens bor kvar i det här landet? Det har liksom regnat varje dag i ett helt liv nu känns det som! AYDJSKADH/%)=#)A/WT&GA#YGSHU !! Så, nu känns det bättre.. eller, det känns inte alls bättre faktiskt. Ska sätta på en film nu och deppa över det snorkassa vädret.. Hörs senare.
 
 

Kvällspromenad med mina hjärtan

Tog en kvällsprommis med Anna och Vera nu på kvällen. Hade lite catchuptime så att säga. Suåermysigt, verkligen. Jag saknar dom tjejerna nu när dom jobbar och så, haha! Nej men, det var jättemysigt att träffa dom! Dock har jag haft en möördande huvudvärk hela dagen.. jaja lol på det. Här har ni ett par bilder från kvällen i alla fall.♥
 
 
Charming, I know ;)
Made by Vera..
 

Work in progress


Vissa äter för att leva. Jag lever för att äta

Jag och mina fina käkade middag på Thairesturangen nära oss idag. Matorgasm bigtime. Hehe det är tur att jag gillar att träna också, annars hade jag lätt vägt 150 kilo. Lol.
 
 
Åh, dör lite, så gott var det♥

Ögon och bryn

Jag ska vara helt ärlig. Jag har alltid varit helt värdelös(!) på att ta hand om, styla och fixa mina ögonbryn samt ögonfransar. (Hehe om någon nu har missat det liksom) Det har liksom bara kletats på mascara och så har det räck så. Men inte nu längre! Nu har jag köp NeuLashes (som jag visade igår) för att fransarna ska bli långa och tjocka. Plus att igår när jag hade klippt mig så noppade Ami (min frisör) ögonbrynen och färgade dem och fransarna. Känns asbra! 
 
Före:
Ljusa, oformde bryn 
Form och färg, tänk vilken skillnad. 

Midsommar 2012

 
 
 
 
 
 
Min midsommarafton var supermysig! Jag firade med familj och kompisar i Bromma. Apnajs väder, god mat och så vidare, jag klagar inte!

Profilbilder till FB är inget problem..

..när man går en midielinje i skolan.
 
 
 
Visst har jag snygga classmates!
 
 

NeuLash

New in så att säga

Igår på salongen så såg jag att dom sålde NeuLash. Jag har velat ha en sån läänge, så en fick följa med hem! Cirkus 600 riksdaler fick jag betala. Tänkte att jag skulle länga upp ett par "förebilder" så att vi har nåt att jämföra med om 30 dagar!
 
 
Och på dom här bilderna är jag helt sminkfri, så tar vi likadana bilder om en månad, okej?:)
 
 

Sticker och klipper mig nu

Vi hörs antagligen imorgin eller så. Puss på er och ha en jättefin midsommar!
 
 

Vad jag har roat mig med idag

Tja, min dag har helt enkelt bestått av jobb, jobb och jobb.. och så lite träning därimellan. Eftersom att det inte finns något alls att berätta om jobbandet så tänkte jag att ni skulle få lyssna på mina i-landproblem ett tag.. hehe
 
Nej, men mitt problem är liksom att jag glömmer bort att äta på sommaren. Haha! Alltså, dom senaste dagarna har jag fått i mig antingen bara frulle eller bara middag (sen en glass eller nåt anat liksom) haha jag som vill och behöver dagens alla mål.. Hur gör man för att komma ihår att äta egentligen? Tips?
 
Btw, hur snygga är inte dessa tischor från Gina? Ge mig, någon?
 

Potentiell midsommaroutfit

Nu ser man i och för sig inte speciellt mycket, men blogg.se är knas och ville bara ladda upp den här.
 

Imorgon är det som ingen kan ha missat midsommarafton. Jag ska fira med familjen och vänner i Bromma. Det kommer bli mysfaktor deluxe på det, tro mig. Dock är det först runt tretiden. Innan det ska jag klippa mig. Hehe från klockan tio till halv tre. Jepp, jag klipper mig i 5 timmar.. 
 
Så att ni vet.
 
 

En bild säger mer än tusen ord

Det finns verkligen  bara en anledning till att jag kollar fotboll. Och jag kan säga så mycket att anledningen är inte chipsen. Hehe

Baggy

 
Har på mig ett par av mina nya jeans idag. Så nu är min baggyjeans-oskuld tagen! Haha känns bra! Nej men, för att vara seriös, jag verkligen älskar dom!
 
 
 
 
 

Snow white and the huntsman

Jag var ju som sagt på bio idag med min fina. Vi såg Snövit! Haha jag måste ju säag att den inte riiktigt var som jag  kom ihåg den, men den var bra, helt klart!
 
Ett stort plus till att min manns (a.k.a Liam Hemsworth) brorsa hade en av huvudrollerna. Haha han och Liam ser exakt likadana ut = ögongodis genom hela filmen. Lol. 
Kristen Stewart passade perfekt för rollen btw. Hon var nämligen precis lika blek och tråkig som i alla andra filmer hon är med i. 
 
Klart sevärd film i alla fall.
 
 

Emma

Hejsan på er! 
 

Idag har varit en supermysig dag, verkligen! Den började med att jag var på gymmet vid 9 tiden och körde ett mördande styrkepass i ca 60 min. Så skönt, även fast jag knappt kunde stå upp efteråt, haha!
Kom i alla fall hem runt elva igen och då fick jag slänga i mig frulle (havregrynsgröt med hallon o kanel) och sen springa för att möta min fina Emma. 
 
Vi stak in till stan, kikade lite i affärer, käkade glass på donken och på gick sen på bio. Såg Snow white and the hunstman! 
 
Efter filmen rullade vi mot ön igen. Jag hann bara komma innanför dörren och vända typ, för sen skulle jag, Stina och mamma in till stan och lämna Simon. Han ska till Italien, hej avundsjuk!
 
Okej, det blev vääldigt mycket text nu. Kompenserar det med en bild (har inga visningbara från dagen dock (haha..lol)(åh, jag har två paranteser i en parantes.. lol))
 
Fick nyss veta att jag ska jobba imorgon, därför passar en bild på jobbet bra;)

Sommarens mission

Något som inte så jättemånga vet är att jag har en BucketList. Alltså en lista på saker jag ska ha gjort innan jag dör. haha lite lame kanske en del tycker, men jag älskar det. I alla fall så är en av grejerna på listan att kunna gå i högklackat! Hehe jag vet, det är nåt man boorde kunna och yadayadayada, men jag kan faktiskt inte det. Så därför ska jag lära mig det i sommar är tanken.
Så nu undrar jag, någon som har några tips på hur man lär sig snabbt?:)



Det finns ju så många sjukt fina klackar, vill ha alla typ. 

Heavy shit








Det här mina damer och herrar kan vara den bästa uppfinningen sedan telefonen. Jag skoar inte. Holy macarony vad gott det var! Plus att det tog typ 5 minuter att göra i ordning. Måste dock varna dom som inte gillar stark mat. hehe Jag ÄLSKAR stark mat, men det här var i starkaste laget, till och med för mig ;)
Köptes på Ica i alla fall, för typ en tjuga.

Paolo Robertos midsommar

Haha, åh, hade det inte varit kul om det hade varit sant? 

Tips från coachen

Jag vet att ganska många där ute i världen är taggade på att leva nyttigare, börja träna och så vidare. Dock kan det ju vara så att alla inte har råd med gymkort exempelvis. Eller att det är svårt att hitta motivation. Därför tänkte jag här slänga upp ett par enkla vardagstips som inte alls är svåra att göra till rutiner, bara man vill. Enjoy!


  • Frukost är dagens viktigatse måltid! Den ökar kaloriförbränningen massor. Ät frukost!
  • Ta trapporna! det måste vara det absolut enklaste sättet att röra sig lite extra. Plus att trapporna ofta går snabbare än rulltrappor/hissar då dom alltid är fulla av folk.
  • Sätt upp delmål. När du har klarat av ett, belöna dig själv.
  • Grönt te är din bästa vän när vattnet blir tråkigt.
  • Mellanmål är också viktiga! Dock ska de vara relativt små och nyttiga. Frukt, bär och nötter är utmärkta exempel.
  • Ät massor av grönsaker! det är nyttigt och gör dig mätt.
  • Drick vatten! Se vatten som din bästa vän, haha. Tänk på att inte överdriva bara, då för mycket vatten kan skölja bort viktiga vitaminer och mineraler från kroppen.
  • Kolhydrater är inte farligt. Det är det som är kroppens drivmedel. Tänk bara på att försöka välja långsamma kolhydrater (ex: grovt bröd, fullkornsprodukter..) framför de snabba (ex: godis, vitt bröd, osv.)



  • Tumblr_m5ko9crhmd1ql20yro1_1280_large
    Bild från Weheartit.



19/6-2012

Hej på er!


Vet ni vad det är för dag idag? Det är en sån dag när man bara vill ta tag i allting i sitt liv. Haha. Precis allt. Så det är vad jag har gjort hela förmiddagen. Har kontaktat gamla kompisar som jag inte har träffat på länge och pratat en del med andra kompisar. Nice helt enkelt! Jag var uppe runt 8 också, så jag har hunnit göra en hel del hittills;) 
Nu sitter jag här och käkar nudlar. Dom är så starka så det känns som att käften snart fräts bort eller nåt. Haha tur att jag gillar stark mat då!
Det här får bli ett bildlöst inlägg eftersom jag inte sitter vid min dator, där jag har mina bilder. Puss så länge♥

Haha åhh

Av nån jätteskum anledning kan jag inte ladda upp YouTubeklipp här på bloggen med nya Blogg.se.. Men klicka på bilden och kolla in årets bästa klipp. Haha!


Bjuder på ett skratt

Hur sant är inte detta alltså? Orkar inte med att juni faktiskt har haft sämre väder än typ april.. Jävla Sverige;) Hehe skoja bara, älskar vårt fina lilla land:)


Nu är det snart dags att röra sig mot staden för att träffa pappa som är på sjukhuset. Tar med mig telefonen så att jag kan ha Spotify i bilen, måste ju höra Bieber jö;) Haha, jag har verkligen blivit besatt av senaste skivan. Lol.
Och när jag ändå håller på och svamlar om osammanhängande saker så kan jag ju passa på att berätta för alla som inte viste det att min fina nya piercing har blivit typ rostfärgar. *buhu* (ja, det är verkligen jättesynd om mig, jag vet.)

Haha wtf blogg.se?


Till alla som klagar över att England vann fotbollen

Punkt.

Gårdagens pass

Jag har börjat köra en ny grej på gymmet när jag inte känner för att springa eller crosstrainern. Helt enkelt så powerwalkar jag! Jag går på hastighet 6.7-7.0 (alltså inte överdrivet snabbt) men jag går i 11% lutning. alltsp blir det som att gå i en uppförsbacke hela tiden. Tro mig, det tar verkligen på rumpa och lår. Holy macarony vilken träningsvärk jag har idag. Körde det i ca 70 min.
Efteråt så körde jag liite styrka (med betoning på lite hehe) men det fick bli en del mage och lite squats på det. Kunde knappt gå när jag kom hem. Haha!

Best Channing Tatum moments ♥

Tumblr_ldho9css2o1qdubemo1_500_largeMy_view_of_science._really_science_4bd927_3749143_large  
Tumblr_lzpwsppbf91ql56odo1_400_largeTumblr_m5dxgfij9f1rsji24o1_r1_500_largeTumblr_m02nnxbl9b1r22s0fo1_500_large

Måndag 18/6-2012

Good moorgon! 


Fast tro inte att jag har sovit tills nu. Hehe nej nej, jag har varit uppe sen klockan 8 typ. Jag skulle nämligen ringa vårdcentralen. Hur mycket vuxenpoäng är det inte på det egentligen?;) Så, klockan 11 ska jag till doktorn.. inte riktigt lika kul kanske. Men vill man bli frisk så vill man. (oroa er inte, jag är bara lite dödssjuk.) 

Sitter för tillfället och lyssnar på min favoritginger, Ed Sheeran. På allvar, är det ingen som vill joina mig till Sundsvall när han kommer dit?!

Okej okej, hejråå



För ovanlighetens skull

Hejsan!

Ska ta och krypa ner i sängen nu med en film (ovanligt höhö) Step Up 2 blir det idag! Jag kan verkligen inte få nog av dom filmerna, kan se dom tusen gånger :D Heheh det beror ju inte alls på att Channing Tatum är med, nej nej;)

Ska kolla nu i alla fall, så god natt!♥











Eftersom att jag inte äter godis så är det här som en dorrrg för mig. Hehe. Tyckte att ni skulle veta det.



Serietips?



Jag vill börja följa nån ny serie.. Vilken är er favorit genom tiderna liksom? Behöver all inspiration jag kan få. Hehe. Just nu lutar det åt antingen Lost eller Desperate Houswives. Så, tipsa!

Regn

Hej! 

Kul väder vi har idag.. spöregn fram till 19.00 ikväll. Verkligen ett fantastiskt sommarväder Sverige, verkligen.  

Nej men nu ska vi inte vara bittra. Snart är det säker Gran Canaria väder här och alla är nöjda och glada. Lol. Jag har i alla fall varit uppe sen 8 idag. Var tvungen att städa rummet, som såg ut som en bombad stad, bokstavligt talat. Hehe. Men nu är det rent och fint och jag är duktigast på planeten. Punkt. 

Har en bild som är väldigt passande till inlägget tycker jag ;)


Tänk att det bara var en vecka sedan det såg ut såhär ute ♥


Säg det till dig själv



Den största utmaningen med att bli nyttig eller vad man ska kalla det sitter i huvudet. Ingenting går om man har en dålig attityd från början. Säg dessa ord till dig själv varje gång du känner dig nere (eller glad) och jag lovar att det kommer bli en sanning.


Lördagsmys



Jepp, ni läste rätt, jag planerar nu att ruinera hela min träning. Lol skoja bara, man måste ju få leva med, eler hur!:)

Hemma igen

Heeej (här har ni en tjej som för tillfället är hög på endorfiner..;)

För en liten stund sen kom jg hem från ett pass på gymmet. Körde 60 min kondition och runt 30 min stykra (mage,ben,rumpa) Haha höll på att avlida i slutet, men asdfghjkl vad skönt det var!

Eftersom att jag gärna vill ha ett nice ass inom en rimlig framtid (innan jag dör höhö) Så gör jag alltid nån typ av rumpövning när jag tränar. Idag så testade jag Sumo Squats! Holy shit säger jag bara, den var verkligen snorjobbig! Så alla små plattrumpor där ute, testa!
Startpositionen
                                                                           Steg 2

BELIEVE



Jag och Caroline var ju på releas partyt för hans skiva i onsdags, men det var igår som den släpptes. Vad tycker ni? Jag älskar den! Mina favoriter so far är As Long As You Love Me och Beauty And Beat. Jag bara älskar att han har gjort en låt med Nicki Minaj

Snart tänkte jag sticka till gymmet, det är nämligen dags att röra lite på det här fläsket.. höhö
Catck you later!

True Blood

..måste vara den sämsta serien någonsin?!

Nej men seriöst. Jag började kolla på första säsongen igår och hoy fudgecake vad dålig den var! Åhh, jag som hade aphöga förväntningar.. Jaja jag får helt enkelt nöja mig med väärldens bästa serie (nörd haha) The Vampire Diearies in my heart säger jag bara. 


Hur kan man välja detta..


Över detta?

Nu, film

Nu blir det film med pappsen. Ha en fin kväll världen.

  


Pretty little bitch


Ikea

När vi var på väg hem från Gävle så stannade vi på Ikea för att käka lunch (Ikeas köttbullar in my♥) Dom hade satt upp massor med söta citat på väggarna. Tänkte att ni ville se. :)





Bananpankakor

Jag sa ju förut att jag skulle göra bananvåfflor till lunch, men våffelhjärnet söög, så det fick bli pankisar i stället :)











Vet ni hur sjukt gott det blev eller? Jag älskade det, helt klart! Plus att det är nyttigt! hehe sen att  jag avslutade med glass är ju en annan femma. Tänkte att jag skulle bjussa på receptet i alla fall.

(skriver som det var tänk för våfflor.)

1 våffla

Man behöver:
1 ägg
1 banan

  1. Mixa ihop ägget och bananen.
  2. Grädda
  3. Finito!
Enkelt va?:D

Snart sticker jag och Stina ut och springer, Ciao!

Dagens lunch

Jag var inne på min favoritträningsblogg (coolt ord) och kikade runt lite. Hon har en hel kategori med nyttiga och nice recept. Idag tänkte jag testa att göra bananvåfflor! Låter det inte apgott? 

Well, återkommer med hur resultatet blev!


Bilden tillhör www.livetoday.webblogg.se



Fredag 15/6-2012

Heeej broooes!

Jag tog en fet sovmotgon idag. Tyckte jag förtjänade det eftersom jag jobbade fram till halv ett i natt. Duktig jag är, right?;)  Idag ska i alla fall bli en chill dag. Tänkte inte göra nåt speciellt, bara träna och lite sånt. Har även bokat en frisörtid, så på midsommarafton så smäller det. Haha om det nu smäller när man klipper topparna.. 

Nä, nu ska jag vara en duktig dotter och hjälpa mamma att handla! See ya!






Jobbar

..eller jobbar och jobbar, just nu läser jag och glor på tv. Hehe skoja bara, har tagit en liten kisspaus bara förstår ni (jepp jag ansåg att det var nödvändig information)

Jaja, nu vet ni i alla fall att jag lever. För jag veta att det var det ni undrade mest av allt just nu. Lol

Lite bilder från Café Opera

Jag och Caroline var ju som sagt på Justin Bieber event, eller närmare bestämt, releasefesten för hans nya album. 


Mr. Bieber himself hade spelat in ett meddelande till alla svenskar!

Min fina♥




Dom visade också typ alla hans musikvideor och spelade både de nya och gamla låtarna :)

New in

Shoppade ju lite i Gävle också. Här har i en del av vad som följde med hem.


Jeans från MQ




Jeansshorts från H&M


Fina grejor va?:)

Min dag 13/6-2012

Hellu! 

Wazzaapp?? (lol skoja bara) Jag sitter och laddar över och trixar lite med bilderna från de senaste dagarna, vilket betyder att ni kommer få se dem snart!

Idag har varit en nice dag, helt klart! När jag vaknade, runt 10 så drog jag ut för att springa (blev mest powerwalk höhö) Men sprang och powerwalkade snabbt i lite mer än en timme i alla fall. Sen vart det frukost, solande och lunch hemma innan jag drog in till stan för att möta Caroline. Vi stack till Café Opera (åh shit vad flashig jag är..lol) för att vara med på releaspartyt för Justin Biebers nya skiva. Helt ärligt var det inte ett jättekul event direkt, men skivan var aweesome. 

När vi var trötta på det så skulle C till en kompis och jag började rulla hem. Träffade Anna på vägen och vi hade lite deeptalk.  Kom hem sen efter ett tag i alla fall, men stack ut direkt igen för lite catchuptime (haha ketchuptime) med fina Felicia. Mysigt värre. 

Så, det var en fin liten beskrivning av min dag. Ni vet vad det betyder va? Just det, bilder! (Börjar med de  från Gävle)







Höhö det blev en hel del matbilder. Men tja, jag gillar ju mat så det är okej;)








Sticker snart

Hejsan på er!

Har ni det najs i solen eller? Det har jag i alla fall. Hehe. Snart ska jag röra mig mot bussen, ska nämligen till stan och träffa frugan min. Vi ska vara asglamourösa idag är tanken. Berättar mer om det senare. Ska sminka mig nu så hörs vi sen. (Kan btw inte mobilblogga..jävla blogg.se)


Schmexig man var förra året;)

Sixpack?

Det här inlägget har jag lånat från en tjej som drever en jättebra träningsblogg. Jag tycker verkligen att ni ska besöka hennes blogg! I promise that you won´t get disapointed! (klicka vartsomheen för att komma till hennes blogg.)lst på text



Zuzana-light-bodyrock-tv-best-fitness-videos-online_large
 
 
Vem vill inte vara fit och sexy nu till beachen egentligen? Jag tror DU vill vet mer än gärna <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style='padding:0px;border:none' />
 
Så nu ni ska ni få lite bra övningar till magen. Jag vet att de flesta är jobbiga men dem tar bra och jag hoppas att DU pallar trycket! Vi börjar med en lätt tror jag eller ska vi kanske köra den hårdaste först? Nae, vi börjar med en lätt som kanske inte är den jobbigaste men som är super bra!
 
Först ska jag dock berätta en viktig sak som jag kommer tjata om här på bloggen så ni inte gör fel...
  • 1-7 reps = STYRKA! Du gör detta som du vill träna din styrka och bli stark (10-20 sekunder)
  • 8-12 reps = ÖKA MUSKELMASSAN! Detta gör du när du vill bygga muskler (21-35 sekunder)
  • 13 reps eller mer = UTHÅLLIGHET! Detta gör du när du vill klara så många reps som möjligt (36-60 sekunder)
Så nu gissar jag att de flesta som läser fattar att i detta inlägget riktar vi in oss på 8-12 reps för vi vill ju bygga muskler?
 
Vi börjar med RUSSIAN TWIST:
Här har du antingen en hantel, en boll eller annan vikt i sina händer. Du sitter på rumpan på en matta (rekommenderas så du slipper få ont i svanskotan). När du känner att sitter stadigt med raka ben lyfter du benen så de är ca 20-30 cm ovanför mattan med böjda ben. Sen tar du din vikt med båda händerna och lutar dig bakåt tills du känner att din mage blir spänd. Du börjar du rotera från höger till vänster långsamt, vikten ska precis nudda mattan och sen ska du genom att spänna magen rotera över till andra sidan. Denna kör vi i 30 sekunder 2 eller 3 gånger. Super bra för nedre delen av magen, problem delen!
 

 
 
Vi kan köra lite SCISSORS:
 
Här behöver du en matta så du inte får ont i ryggen. Du lägger dig ner på ryggen och lyfter benen så de är precis ovanför mattan, MAX 25 cm över. Sen korsar du benen över varandra med raka eller lätt böjda knän, du kommer känna att din mage spänner sig otroligt mycket i de nedre regionerna och för att göra det ännu svårare så sänker du benen ännu mer. Gör detta i 30 sekunder 2-3 gånger! SUPER jobbigt kan jag lova,GLÖM INTE ANDAS!!!!
 

 
Och som avslut kör vi PLANKAN:
 
Du ligger på en massa eller mjukt underlag med armbågarna och underarmarna i mattan. Sen sätter du antingen i tårna i gålvet och går upp som en rak planka i ryggen. Det är för dem lite klenare om man säger så, det kan du göra i 30-40 sekunder 3 gånger. Eller så gör du plankan med pilates boll (JOBBIGARE). Då tränar du inte bara magen utan balansen i hela kroppen i princip. Du gör på samma sätt som när du gör vanliga plankan men du har din fotrygg på bollen istället för tårna. Denna övning kan du göra i 25-30 sekunder 3 gånger. UPP TILL BEVIS OM DU HAR BRA BALANS!
 

 
 
Till sist måste jag bara informera er om 4 viktiga saker:
  1. Träna INTE magen varje dag, den måste få tid att vila! Gör magövningar som passar dig 3 gånger i veckan så kommer det gå framåt. 15 till 30 minuter räcker gott och väl men glöm inte att du måste göra lite uthållighets träning också. Öka i vikt när du gör RUSSIAN TWISToch öka tiden så kommer det bli bra!
  2. Äter du inte rätt mat så kommer magen inte att bli snygg, thats life!
  3. Låt magen återhämta sig, ät en banan och drick protein shake efter ett pass.
  4. Du MÅSTE förbränna fett också, jogga, simma, orientera, cykla.. Gör vad du vill men träna kondition i minst en timme 6 dagar i veckan.

Mina dagar

Hej! 

Jag har precis kommit hem. har varit i Gävle igår och idag nämligen. Supermysigt har vi haft det!:) Jag har inte laddat över bilderna från kameran än dock så ni får alltså vänta lite på bilder. 

För den som undrar så sitter jag just nu och håller på med ett lite hemligt projekt (LOL) och sen ska antagligen jag och pappsen träna! Najs najs alltså. 

Njussar på en slumpad bild.


Bara för att jag vet att ni är avundsjuka på min swagmiddag ;)

Amazing

Jag känner mig lika amazing som Danny just nu! Vet ni varför? För igår klarade jag mitt träningsmål för sommaren! Jag sätter alltid mål eftersom att jag tycker det blir roligare att träna då. Och i vintras (1/1 haha) så satte jag ett mål . Jag klarade av det igår och känner mig rent ut sagt jävligt amazing! :D
 
 

11/6-2012

God morgon!

 
Haha kolla vad stor texten blev! Har ingen aning om hur det blev så dock.. I alla fall så sitter jag här och käkar frulle (havregrynsgröt med hallon i) och har nästan lyckats komma på vad jag ska ha på mig idag. Då kanske ni undrar vad det är för speciellt med den här dagen? Det är skolavslutning FTW!
 
Här har ni ett par grymt snabba bilder på klänningen jag nog ska ha idag. :)
Ja, jag vet att bilderna är suddiga osv, men ja sa ju att det var snabba bilder ;)

Jag måste verkligen sluta bita på naglarna


Lite småsugen

Hej 
 
Vad gör ni? Själv sitter jag och kollar runt på lite olika hemsidor.. har blivit rätt sugen på att köpa en grej nämligen. Hehe antagligen kommer jag inte göra det (man är väl inte gjort av pengar? Duh..) men det är kul att kolla runt i alla fall. Vad tror ni det är jag vill köpa?

Inspiration

 
 

Min dag 9/6-2012

Hellu!
 

Idag har jag vart i Linköping hela dagen! Det var nämligen dags att fira David som tog studenten igår. Grattis! Har med andra ord haft en supermysig dag med människor jag gillar och massor av mat, haha! Kan ju säga att jag mer än någonsin längatar till min egen student just nu. Men hahavem vet, två år kanske går fort. 
 
Hade en liten mini mental breakdown i bilen på vägen dit och hem, men det går över. Kollade på en feelgoodfilm med familjen och blev på bättre humör igen. :)
 

Hade tyvärr inte med mig kameran, så det får bli en två dagar gammal bild i stället. 

Tack mammie

Kolla vad som väntade på mig när jag kom hem nyss. Mamma vet allt hur man gör än glad igen.♥
 
Min mamma är bäst, helt klart. Vet ni att när jag kom hem idag så väntade ett par nya skor och en klänning på mig. Tack! Visar imorgon.
 
 
 

Helt okej arbetsförhållanden


 
Holy shit  vad vuxen rubriken lät.. I alla fall så testar jag blogg.se nya bloggverktyg och det går knappt att ladda upp bilder alls.
 
 
 

Oh, snap

Varför är det så att så fort man tror att allt är nice så blir det kaos av allt? Självklart har jag messed everything up..
As usual.

Vad jag vill ha just nu



Kolla vad jag hittade

Hehe ;)

Snackade ju trots allt om Bieber igår ;)

Dagens outfit 7/6-2012


Maaat

Detta åt jag till lunch igår. Lättfil med havregryn och torkade tranbär.

E

Hej

Vi fick tillbaka de nationella proven i matte idag. Hehe om jag säger att 3 pers i klassen (vi är 21 st) blev godkända så kanske ni fattar hur det gick. Men jag klarade mig i alla fall. Så, sitter och är lite sympatiarg med resten av klassen eftersom att läraren uppenbarligen är efterbliven. Hehe tack för mig.
Två bilder från balen i nian. Ganska exakt ett år sen nu.

Belieber?

Hellu!

Vet ni vad? Klart ni inte vet. Jag hade i alla fall en period på ett par år när jag ocg Caroline var typ besatta av Justin Bieber. Hehe, ni vet för flera år sen när han var sådär liten och så. I alla fall så kan man väl säga att vårt beroende inte riktigt finns längre. Men jag fick ett ryck nyss och letade upp hans låtar på Spotify. Och haha hans nya låter är ju bra jöö. Men den stora grejen är väl ändå hur snygg han har blivit? Holy fudgecake säger jag bara. Låter bildrrna tala för sig själva.
Håll med om att han ÄR snygg?!

Btw, visste ni att jag och frugan har sett honom live?♥

Tired as fuck

Är på väg hem nu i alla fall. Bara en och en halv timme kvar att åka.. Ses hemma!


Worknin' woman

Häjj häjj på er!

Just nu sitter jag på bussen, är på väg till jobbet (haha fuck vad lame det där lät) jag ska barnvakta i alla fall (ja det är ett jobb, är faktiskt anställd av ett företag;) i ett par timmar och sen ska jag hem och göra absolut ingenting. På sin höjd kolla en film eller så liksom. På sin höjd.

Nä men vad säger ni, är det inte dags att avsluta detta otroligt intressanta inlägg med en bild eller två? (åh jag lyckas låta lame två gånger i samma inlägg, bra jobbat Sandra)


Snabbt inlägg

Hejsan allihopa!

Det här blir det snabbaste inlägget ni någonsin har vart med om. Om exaxt 3 minuter ska jag vara utanför dörren och på väg till gymmet. Kondition (30-60 min) och styrka (30-45 min) står på schemat idag. Efter det ska jag jobba, så jag får skriva mer ikväll, sen. Hare najs så länge!

Ny klänning

Vad tycker ni? Jag älskar den! Dock är jag inte riktigt säker på när jag ska komma på ett tillfälle att använda den. Hehe

Stillastående

..så kanske man kan beskriva dagens bloggande. Hehe.

Vad har jag gjort idag då? Tja, förutom att ha varit i skolan, ingenting..eller jo, kollat film har jag faktiskt gjort. Kul att veta va?
Okej, det här blev bara ett stelt och konstigt inlägg.. Hejråå så länge.
Just det ja, glömde jag berätta vem jag hängde med häromdagen eller?♥

Photoproject


Igår

Jag sa ju igår att mammas kompis hade vart hos oss och lärt oss dekorera tårtor som riktiga proffs. Tänkte att jag skulle visa er resultatet. Enjoy!






Tack för en underbar dag♥

Lite inspiration bara

submitted by kayseawhoo submitted by email
submitted by email submitted by email
submitted by email submitted by effortmakestheworldgoround

Gym is my shrink

Heeej!

Här har ni en överdrivet hurtig tjej som för tillfället är hög på endorfiner och med andra ord älskar allt och alla! Hehe. Sitter och väntar på att maten ska bli klar, som den bortskämda snorunge jag är;) Nej men det blir i alla fall kyckling! Najs najs!
Ska berätta mer om dagens träningspass sen, puss.
Random bild till ett random inlägg.

3 juni 2012

God morgon på er!

Har ni sovit gott eller? (åh vad lame jag är) jag ska upp nu tänkte jag, klä på mig och lite sådär för att sen sticka iväg och fixa lite, bland annat gymma. Har planerat ett riktigt mördarpass idag:D

Jaja, tänkte att dagen får börja med en av dom finaste statusuppdateringarna på länge!


Ett sista skratt bara

..innan jag somnar.:)


Ska ta hand om lilla mammsen nu

Ses imorgon!


Haha jag laddade ner olika brushes till photoshop och var ju tvungen att testa dem;)

Nya jackan


Åh vad jag är nöjd! Den skulle ha kostat nästan 400, men eftersom det var en liten reva i fodret så drog som av halva priset. Inte mig emot;)

Lunch

Hej!

Vet ni vad jag har gjort idag eller? Klart ni inte vet. Jag har i alla fall bakat. Massor. Eller rättare sagt, gått nån kurs i hur man dekorerar som ett pro. Eller kurs och kurs, det var mammas jobbarkompis om visade. Askul var det i alla fall och jag lovar avv visa bilder senare.
Inte helt fel va?

Är ute på stan

Hejsan!

Har köpt photoshop och en ny jacka, visar er hemma sen!


2 Juni 2012

God morgon!

Juni har alltså bestämt sig för att vara en månad med skitväder (ja, det ska regna konstant fram till onsdag.) Men jag ä inte bitter (uttalas med värmländsk dialekt) Jag kom hem från gymmet för ett tag sedan. Där blev det en halvtimme kondition och lika mycket styrka. Snart rör jag mig in mot staden tänkte jag, ska handla Photoshop och lite annat.
Jag kände mig föresten lite exotisk när jag kom hem, så det ick bli en variant av en fruktsallad till frulle.
Ursäkta för det skitfula collaget, det gick inte som jag ville riktigt..

Beslutsångest

Hehe jag ändrar min design varje dag just nu känns det som. Men well, jag vill hitta en som känns "jag" liksom. Fattar ni? I alla fall så gillar jag den här som jag precis bytte till ganska mycket. Kommer antagligen byta ut den redan imorgon bara för det.. Jaja.
Tänkte i alla fall gå och lägga mig nu som den pensionär jag är. Nej, men det är träning i morgon bitti som gäller (nej träningen idag gick inget vidare.) Såå, god natt alla!


Den här bilden får avsluta dagens sista inlägg tycker jag. Solen får gärna komma tillbaka by the way.♥

Goals

Jag började träna i vintras. Närmare bestämt den 1/1-12 hehe. Jag ville helt enkelt bli mer fit och må bättre. Jag satte i alla fall vissa mål md träningen. Bland annat att klara att pringa milen på under en timme. Till saken hör att jag var den mest otränade människan på planeten innan jag började träna.
Det jag ville säga med det här inlägger är i alla fall att jag nu har kommit en bra bit på vägen och om en vecka klarar jag mitt mål. ♥

Mästerkocken

Kände för att vara en bra dotter idag, så jag tog fram mina superskills och svängde ihop en fisksoppa till lilla familjen.  Hade dock liite mycket chili i, så vissa svaga delar av familjen tyckte väl att det var en aning start. Hehe
/Sveriges mästerkock

Det rätta att göra

..när det regnar


För det regnar här i Stockholm idag

Haha fööörlåååt för galet töntig låt.
Kom hem för ett litet tag sen efter ha vart i skolan på veckans onödigaste dag (en lektion, film..) Snart ska jag ner till centrum i alla fall för att möta Stina och fixa lite grejer. Hörs senare!


Kolla vad fint väder det var för typ ett par dagar sen bara :(

Dagens viktigaste måltid

Haha vad lame rubriken är. Här har nu i alla fall vad jag åt till frukost idag.








Dagens Outfit

Haha vilken tur att jag börjar sent hela den här veckan, annars hade jag aldrig haft tid att fotoa, göra collage och grejer. ;)
JAg kör på samma mystema som igår, har nämligen bara en lektion idag med och på den ska vi titta på film.

1 Juni 2012

God morgon!

Haha Sveriges väder är verkligen ett stort skämt alltså. Idag är det alltså årets första sommarmånad och vad händer? Jo det spöregnar och är 6 grader ute. Bra jobbat Sverige, bra jobbat.
Verkligen det perfekta sommarvädret..