Chocolate cookies

1 paket kokta och sköljda kikärtor (ca 380 g, 230 g avrunnen vikt)

1 ägg

2 msk kakao

1 banan

1-2 msk mandelsmör

2 msk mandelmjöl

1 tsk bakpulver

ca 4 msk stevia

 

gör såhär

1. Mixa kikärtorna med en stavmixer/i en matberedare.

2. Mixa med ägg, kakao, banan, mandelsmör, mjöl och bakpulver. Söta smeten, och smak av.

3. Klicka ut 16-18 st småkaksformande smetklickar på en bakplåt med bakplåtspapper.

4. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 10-15 min.

Galet godaHealthy chocolate cake

Jag är universums mest sockerälskande människa som ni kanske vet (eller inte?). Dock betyder inte det att jag äter onyttigheter dagarna i enda, utan jag försöker hålla mig till en dag i veckan. (well, ska inte ljuga, det blev lite mer än en dag under Londonresan, hehe) Men i alla fall, idag är det söndag och Solsidan och jag bestämde mig för att göra en nyttig kladdkaka helt enkelt. Jag måste säga att det var bland det godaste jag smakat på sjukt länge. Och snäll som jag är, får ni självklart receptet!
 

Humor!


 

I´m alive!

Hej fina bloggen!

Tro det eller ej, men jag lever faktiskt! Trots att jag fick klara mig helt själv på hemresan. (ja, det var första gången jag flög själv och jag är typ suerman som klarade det) (kan ju tillägga att jag är flygrädd..) London har i alla fall varit helt galet amazing, precis som jag visste att det skulle vara. Speciellt Primark och Victoria´s Secret, verkligen alla tjejers dröm!
 
Har en miljard bilder, så jag tänkte göra flera inlägg med dem i stället för ett megalångt, hur låter det? Här kommer part one då!
Apple Crumble Latte, det absolut godaste kaffet jag smakat!
Vi testade på Fiskspa på Arlanda! Haha jag är stöt kittlig på fötterna, så det blev en del skratt, men fötterna känns som babyrumpor, haha!
Haha vårt hotell var rätt ruttet alltså, ska visa er frukosten senare så fattar ni. Och just det ja, vi bodde på 4:e våningen, utan hiss..