Ironi

Jepp, det var denna låt jag vaknade till i morse.. God morgon förresten!


Måndag 30/7-2012

 
Jepp, idag är det måndag, vilket betyder att jag inleder näst sista sommarjobbsveckan. Behöver jag säga hur skönt det är eller? Nä, trodde väl inte det. Nu är det liksom The Final Countdown så att säga. Tro mig, jag kommer aldrig njuta så mycket av ledighet som den dagen jag slutar jobbet. Hehe dock kommer jag älska att jag stod ut den 25 när lönechecken kommer. Lol.

Pirates Of The Caribbean♥

Tumblr_m5vdy4cn2r1rwwr2do1_500_large
Tumblr_lngrhe2uet1qgnsnbo1_500_large
Tumblr_m3ty2jilxa1qlknxjo1_r1_500_large
Tumblr_lllwe8anig1qdwjb5o1_500_large
 
Åh, det finns inte många filmer jag har sett lika många gånger som dessa. Älskar dom, helt klart. Dock suger fyran.. Haha  det kan ju bero på att varken Orlando Bloom eller Keria Knightly är med i den. Men min favorit är och förblir Jack Sparrow. Förlåt, Captain Jack Sparrow menar jag såklar. (hehe vet att jag är lame..) Blir nog ett maraton med dom tre första filmerna i helgen!♥ 
 

Alla har vi varit små

Dessa bilder är från när jag gick i åttan mina vänner. Charming, right?!

Vad som händer i mitt liv at the moment


Beats By Dre

 
 
 
Är förälskad och kär. Tillsammans med min kamera är dessa nu mina älsklingar. Punkt

When life gives you a lemon..

..make a smoothie!
 
 

Pappa och jag var och handlade idag och kom hem med vattenmelon! Åh, vad jag älskar den frukten! Så sjukt god! I alla fall så bestämde jag mig för att göra en smoothie! Resultatet har ni på bilderna. Ser det inte galet gott ut? 
 
I den hade jag vattenmelon, banan och lite citron.
 
 

Tell me

 
Kära people ute i världen, skulle vilja veta om jag passar i läppstift eller inte? Man kanske inte ser sådär överdrivet bra på just den här bilden, men ni får använda er fantastiska fantasi och knåpa ihop hur det ser ut :) *blinikblink*

Det har sina fördelar att gå upp fem trots allt


Bästa sättet att få ett sixpack snabbt!


Avlider

Är så trött så jag kommer somna vilken sekund som helst. Det här är vad jag kallar återställare, haha. Och by the way så är isglassen det nyttigaste alternativet när ska käka glarre. Puss


Fotogenic girl part 2

 
 
Visar verkligen mina absolut charmigaste sidor.. hehe slänger in ett par normala med för att visa att jag inte är helt weird. (vi kan ju låtsas det i alla fall..) 
 

Inspiration

submitted by email
(Unless it’s a rest day, of course.) submitted by email
submitted by girllookatthatcuerpo submitted by email 
submitted by fasterharderstrongerfitter submitted by leetay

Bröder?

 
Alltså, dom har alltid varit lika, men nu j*vlar alltså! Holy fudgecake, dom ser ju ut att vara brorsor (även fast det är typ 15 år mellan dom) Jaja, båda är sjukligt snygga i alla fall. Tro mig, hade det varit olagligt att vara snygg hade dessa dudes suttit inne på livstid. 

Dream catcher

Jag lade upp en bild på min träningsinstagram och såg nu i efterhand att tjejen på bilden har en sjukt snygg navelpiercing! Så, jag kollade runt lite och på Ebay hittade jag liknande varianter. Vilken av dom tycker ni var snyggast? Själv tror jag att jag gillar den med svart bakgrund mest. :)


Fotogenisk

Hej hej! (vaffaann hände med texten?!)

 
Igår var en bra dag. Mina päron fick i veckan för sig att vi skulle ha grillkväll och bjöd in massor med människor. Så med andra ord invarderades huset av massor med amigos. Kvällen blev kort sagt helt perfekt och idag är jag kanske lite väl trött, haha..
 
Kollade i alla fall igenom min kamera som låg framme hela kvällen.. haha det är sjukt hur fotogenisk jag är egentligen. ;)
 

Holy

Någon blir bara snyggare och snyggare för varje dag som går! Hur är det möjligt egentligen? Haha i och för sig tyckte jag att han var snygg för typ 3 år sen och det kan man inte säga att jag håller med om nu, haha.


Morgan Freeman

Seriöst, hur cool är inte den snubben? Här har ni ett par av hans senaste twitteruppdateringar. Snacka om att sprida inspiration.


SEX! (Nu har jag din uppmärksamhet, gå och träna!)

Inspiration!♥
 
 
 
 

Reebook Easytone

Nu när jag jobbar dagarna i ända och står upp exakt hela tiden (mellan 9-10 timmar) så gäller det att jag har nice skor så att man inte pajjar fötterna (åh, jag låter verkligen som en pensionär..) Jag använder i alla mina älskade Reebook Easytone som ska träna rumpan exta mycket. Haha jag kommer ha det hetaste asset av alla efter mitt sommarjobb!
 
 

Lycka

Ni vet känslan när man precis har tränat klart? Kombinera den känslan med en strålande solnedgång. Ren och skröt lycka.


Working lady

Hejsan på er!
 

Mår ni bra? I do. Eller fan, näe det gör jag inte. Haha. Jag har jobbat hela dagen, är trött som in i ****** och vill titta på lost.. Men njäe, jag sticker och tränar först så får det bli Lost efter det. Najs huh?
 
I alla fall så jobbar jag ju på Karolinska sjukhuset nu i sommar, i köket. Så att ni vet var ni har mig ;)
 

Bilder från helgen med tjejerna- part two


Bilder från helgen med tjejerna- part one

Jag och mina fina flickor hade ju som sagt fårr låna Veras morfars landställe där vi spenderade förra helgen. Det var supermysigt och allmänt nice. En kul grej vi gjorde var att vi hade "matlag". Alltså lagade jag och Vera mat ena dagen och Ina och Anna lagade andra lagen. 

Tror jag håller käften nu och låter bilderna tala. :)
 
 
 
Buscetta med tomat och mozzarella- made by me and Vera
Gino-jordgubbar,kiwi och banan med vit choklad över.

Hemma!

Ni ska få höra allt, snart. Måste bara ladda in bilderna först. Smell ya!

Nytt halsband


Do you need more evidence?

God morgon alla fina! Jag ligger i ett hotellrum i Karlskrona at the moment. Vi är nämligen på väg ner till Skåne som sagt. Var nere och tränade nu på morgonen (älskar hotell med gym!) och ska nu snart duscha och sen blir det frulle (hotellfrukost in maj hart) Sen på dagen blir det shopping för hela slanten (Hahaha vad lame det lät) plus att jag ska fixa naglarna! Ja, jag vet att jag fixade dom för typ en vecka sen, men hon som gjorde dom sög uppenbarligen och alla har lossnat :( så idag blir det att fixa nya. I alla fall, det rubriken menar. Jag har som ni kanske vet inte ätit godis på hela det här året och har trivts med det liksom. Dock igår var vi på en godisaffär där dom bland annat hade sockerfritt godis som jag ville testa. Och vad tror nu händer? Ett par bitar sockerfritt godis och någon ruta mörk choklad och jag mår skit. Jag spydde och så vidare. Haha min kropp behöver verkligen inte godis. Sorgligt men sant. Så people, cut down on the candy ;)


Fler bilder från onsdagen

Som sagt var onsdagens tjejmiddag väldigt mysig och jag och tjejerna hade jättekul! Här kommer lite av de bilder som ni inte fick se;) (nope, jag är inte hemma än, men http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen funkar igen och jag är portad från köket, därav bloggning;)


Jag älskar livet


Lite off

Hejsan på er! 
 
Jag ville bara säga att imorgon åker jag till kärgården med mina fina flickor och stannar över helgen. Sen när jag kommer hem på söndag så åker jag direkt (verkligen direkt, ska bara byta väska, haha) ner mot skåne för att stanna där i en vecka. Får se hur uppdateringen blir under den tiden. Kanske kommer upp ett par inlägg eller så. Bara så attni vet vart ni har mig ;)
 
(det går ej att ladda upp bilder) 
 

En bild från igår från igår

Igår var det tjejmiddag hos Anna på kvällen. Som vanligt hade vi det najs deluxe och supermysigt. Jag låter bilden tala för sig själv helt enkelt :)
 
Den delicious efterätten, Pannacotta med hallonsås.
 

Lycklig som få


Sveriges snyggaste telefon

 
Kolla vad som trillade ner i brevlådan idag. Inte helt fel, inte fel alls. Nu är det official, jag har Sveriges i särklass snyggaste telefon. ;)
 
 

New in - Jewelry

 
 
 
 
Jag hittade 5 stycken rinhar inne på Glitter som fick följa med mig hem idag. Doch ville två av bilderna inte laddas upp, så dom får ni se en annan dag.  Priset för alla ringar blev 325 89:-
 
 

New in - Sweden

 
 
 
 
Dessa Underbart sköna shorts köptes på InterSport för 150 75:-
 
 

Dagen 3/7-2012

Hejsan bloggish! 
 

Satan i gatan vad varmt det är ute! Helt galet skönt ju. Doch var det inte lika najs väder när jag stack hemifrån i morse (kvart i sju..) så jag tog på mig jeans och värsta koftan. Kan ju säga att jag ångrade det djupt på eftermiddagen när jag skull hem. Jag har alltså jobbat hela dagen för den som inte visste det (typ alla..) 
 
I alla fall så fick jag sluta tidigare och bestäde mig då för att dra till Vällingby och kolla lite på rean, visar köpen sen. :)
 
En pinfärsk bild, endast ett par minuter gammmal ;)

@ home

Hellu alla vänner och ovänner!
 
Vad händer jaow? (okej, förlåt, ska skärpa mig) Jag sitter hemma här och har way to much energi i kroppen. Träning och mat är helt klart bättre än vilken energidricka som helst, haha! Idag blev det cirka 43 (haha) minuters kondition och sen kanske en halvtimmes styrka. Så skönt! 
 
En annan grej då (inte för att jag tror att det finns någon som kan ha missat det, men i alla fall) Justin Bieber kommer ju till Sverige nästa år! Jag har nog inte sagt det, men jag och Caroline har sett onom en gång faktiskt. I Barcelona förra året, så underbar resa! Därför tänkte vi köra en repris och gå och kolla på honom när han kommer. Vi har redan biljetter faktikst, lycklig tjej!
 
 
Höhö, photoshop knasade, så det fick bli detta överdrivet snygga collage!

Bjuder på lite humor

Tumblr_lyqfp9naca1ro71lvo1_500_large 
 
Aa7ee4a3cc5f2e966458399f92b60300_large 
 
 

Måndag 2/7-2012

Hejsan på er! 
Jag lovar, bloggdesignen som är just nu är endast tillfällig, håller på med en ny, egen. 
 
Jag hade tänkt vara duktig idag och gå upp tidigt för att powerwalka, men tror ni att det blev så eller? nope, såklart inte. Jag var så brutalt trött, så i stället för att vara uppe vid åtta så släpade jag mig ur sängen vid tio. Lol. Bara så att ni vet liksom.
 
Nu ska jag strax röra mig mot centrum, har en del grejor att fixa nämligen. Jag har nämligen fått för mig att leka mästerkock ikväll och behöver därför handla en del. Hehe undrar hur det här ska sluta.
 
Nu ska jag pilla lite med designen, så vi hörs senare!
 
 

God natt mina ♥

Nu tänkte jag gå och lägga mig, är galet trött nämligen. Vet inte vad som hände nu på kvällen riktigt, men när jag kom hem från gymmet (sprang i en halvtimme och körde styrka i kanske 20 minuter) så höll jag verkligen på att somna i soffan. men jag tejpade upp ögonlocken och kollade klart på matchen! Ett måste ju ;) 
 
Men nu är det dags att sova i alla fall. Sov gott kära ni!♥ 
 
At Annas place, i tisdags.

Cinnamon

 
För mig är frukosten helt klart den bästa måltiden på dagen. Av den enkla anledningen att man kan äta precis vad man vill och hur man vill. Plus att den energin du får i dig vid frukosten förbränns snabbt, under hela dagen, vilket gör att man faktiskt nästan kan äta vad som helst.
 
Min favorit för tillfället är havregrynsgröt (duh?) med banan och massor(!) av kanel på det. Jag dör vad det är gott. Och ett litet plus i kanten för att det faktiskt också är supernyttigt!

Viva EspaÑa♥

 
Trots att jag har vart Team Portugal detta EM så hejade jag på Spanien idag på fialen. Grattis!

Träningskläder

Vad brukar ni ha på er när ni tränar? Haha helt onödig fråga egentligen, men jag vill ha lite inspiration här. Jag brukar oftast bara ta en t-shirt och träningsleggingsen (a.k.a satsarbrallorna). Man skulle väl kunna säga att jag kör på regeln, tight uppe, löst nere och tvärt om :) Fattar ni?
 
Typ såhär.

Forever a child

 

Min fredag

 
 
 
 
Min fredag var supermysig! Jag och Stina var ju inne i stan på dagen och fixade mina naglar och myste. Sen på kvällen hade vi gäste hemma och lite senare kom Caroline över. Mys! Vi spelade spel (hunkmemory,lol) käkade chips och kollade på 21 Jump Street. Haha jag orkar inte att den filmen är lika kul varje gång. 
 
Bästis sov över och var här till kanske fyra igår. Sen stack hon hem och jag rullade mot Tyresö för grillparty. Har tyvärr inga bilder därifrån. :(
 
Idag då, jag har varit uppe sen 9 kanske, jobbat lite. Och sen bara chillat gaalet (lame) och det tänkte jag fortsätta med ett tag till innan jag jobbar lite mer.