Sjukt kul

Haha sjukt kul, SJUKT kul, fattar ni? Äh, förlåt för min humor.

God morgon i alla fall. Eller well, god vettefasen om den är. Jag har feber, huvudverk och ont i halsen, en ytterst stabil grund för dagens simtest (förlåt, livräddningstest) kommer dö på riktigt alltså. Jag kan ju vara glad för att jag inte har så mycket feber i alla fall.

Så, vad gör jag nu då? Ligger i sängen och har inget att göra. Vid den här tiden brukar jag käka frulle, men tyvärr har min aptit spårlöst försvunnit.

Hörs vi senare eller? Bra!


Ett lass med mobilbilder

Jag hittade en mapp på datorn, fylld med 1500 mobilbilder. Snacka om kul! Haha känner mig och en pensionerad tant som sitter och kollar i gamla fotoalbum på bilder. Här är en del av dem i alla fall. Enjoy!
 
Jag, Elina och Erika förra året

Min fina (och saknade) Amanda och jag på SIBA. Hehe

Trodde jag var krallig i maj, lol

Mina fina vänner och jag förra året

Jag och Elinor hade en jättemysig kväll förra hösten(?) På den tiden jag fortfarande käkade pasta ;)

Chokladpannkakor-kolhydratfria

 
 
 
 
(vet att dom serr utt som köttbitar typ, råkade bränna dom..)
 

Här kommer receptet på min sjukt goda lunch, kolhydratfria chokladpannkakor! Perfekt när man, som jag inte käkar kolisar fast ändå är sugen på pannkisar!
 
Du behöver (2 portioner)
  • 3 msk grekisk yoghurt
  • 3 ägg
  • C.a 1,5 msk kakao
  • 1 msk fiberhusk
Gör såhär
  1. Blanda alla ingredienser till en smet (precis som till vanliga pannkakor,duh?)
  2. Stek
Lätt va? I stället för syld hade jag värmda hallon som jag blandade med lite grekisk yoghurt och kanel. Mycket godare än sylt!

Curly

Haha det ä inte riktigt såhär ni är vana att se mig va? Brukar ju på senaste tiden platta håret helt eller i alla fall så pass att det ligger rakt, men har man självlockigt hår kan det vara kul med variation. :)

 

 


Vitamin Well-Stevia

 
 
Jag har aldrig vart något riktigt fan av Vitamin Well, har alltid tyckt att dom smakar för lite, plus att dom inte är speciellt nyttiga. Nu har det (eller okej, för ett tag sen) kommit en ny variant som är sötad med Stevia! Inte bara det att den smakar bra, den innehåller bara 3 kcal per flaska och absolut inga kolhydrater! Kan inte bli mycket bättre enligt mig.

Punktpunktpunkt

Hellu!

Jag sitter i skolan at the moment och har svenska. Vi kollar på något filmklipp och författare. Jag skulle väl kunna säga att jag har haft det roligare. Inget är väl sådär överdrivet kul för tillfället faktiskt. Jag däckade klockan halv 10 igår typ. När jag kom hem från gymmet var jag så rubbat trött så jag käkade bara middag och gick sen och la mig. Och tror ni inte jag vaknar med ont i halsen idag eller? Jo självklart. Så nu sitter jag här och är sur för att jag inte kan träna idag. Får helt enkelt göra det imorgon istället. Vilka problem jag har va?

Nog klagat (jag har blivit sjukt bra på att klaga sen skolan började.. Måste sluta med det..) jag slutar 11 idag, så det är nice. Vi hörs hemma sen!


Yay!

Bokat och klart! Gissa vem som är en glad tjej för tillfället? Vicoria Secret, Primark, Madame Tussauds, Oxford Street och mycket mer, här kommer jag! (nåja, om 63 dagar;)

Efter?

Heliga chokladkaka, är det jag som är efter eller? Men hur sjutton har jag kunnat missa Tom Daley? Gaaaaah! För den som inte vet är han 18 bast, kommer från Storbritannien och tod OS-brons i simhopp i år. 
 
Ber även om ursäkt för det skitfula collaget, hinner inte göra ett nytt, ska nämligen ut på en powerwalk med mammsen nu. Ses sen!
 

Igår

Igår jobbade jag som sagt (jag var barnvakt för den som undrar, men det låter coolare att säga jobb). Familjen jag var hos har fått kattungar ganska nyligen. Åhhmahgadd säger jag bara! Det var bland det sötaste jag sett någonsin! Jag tog massor med bilder och slänger upp ett par här. Jag låter dem tala för sig själva ;)
 
 
 

Gott och nyttigt mellanmål


Ännu en äcklig måndag

God morgon!

Jag vet att ni är lika trötta som jag. Det bara måste vara så. Jag kan inte vara den enda människan på planeten som håller på att somna just nu? Nä, trodde väl inte det heller. Det är skitväder ute och jag kommer antagligen blåsa bort på väg till bussen. Kul, verkligen. Folk som säger att dom gillar hösten har antagligen inte alla hästar hemma om man säger så. Well, nog med bitterhet nu. Ha en fin dag mina vänner så ses vi!


Söndag 26/8-2012

God morgon fellas!
 

Är ni sånna där människor som sover halva dagen och sen glor på tv resten? Haha inte jag.. Jag har vart uppe sen 8. På den tiden har jag hunnit gymma, duscha, käka frulle, föna håret, platta håret och sminka mig. Hur bra är jag inte? ;)
Snart ska jag iväg och fixa lite och senare ska jag jobba. Kul söndag, verkligen. 
SLänger upp ett par facelookbilder också, bara utifall att ni hade glömt hur jag ser ut.
 
 
Duckface, måste ju vara lite mer mainstream än vad jag redan är.
 

Nu vet ni vart ni kan hitta mig imorgon


Inspiration

 
 

 


Hej stina :D

God morgon!
 
Vaknade till en mysik komentar ;) Nu är det dags att fixa mig och sen blir det skola. Är hemma igen vid sextiden. 
Var även uppe och gymmade imorse, mycket skönt, även fast det var sjukt tungt idag. Sen blev det kolisfria pannkakor till brunch hemma. Jag kunde ha haft det sämre alltså ;)
 
 
 

Min powerwalk och jag

 

 


Jag och min morot

Tjo alla vänner!

Kom hem för en timme sen kanske efter att ha varit på dagens andra gympass! Blev en timme styrka eftersom jag bara körde kondition i morse. Ytterst skönt. Sen kom jag hem och käkade en morot (haha ja, got a problem with that?;) och tog en dusch och nu ligger jag i sängen, trött och ska snart sova tänkte jag. (just det ja, jag traderashoppade lite också, visar imorgon)

Nu tänkte jag gå på date med John Blund. God natt på er!


Nyshoppat!

 
 

Godmorgonhumor

Ibland bara älskar man blocket, eller hur?
 
God morgon kära människor!
 

Onsdag idag alltså. Det betyder att jag har en lektion (naturkunskap in my ass) (eller okej, har aldrig haft det förut så borde väl inte snacka..) och sen slutar, runt 4 typ. Sen blir det hem och laga middag till la familia och sen blir det gymtime(♥) där det är styrka som gäller. Var faktiskt och tränade i morse med, men då blev det bara kondition och som vi alla vet så är styrketräninge minst lika viktig som konditionen. Hehe. 
 
Nu ska jag snart röra mig mot bussen för att luncha med Anna i stan innan vi börjar. Är sugen på Sandys, så jag hoppas för Annas eget bästa att hon också är det ;)
 
Hörs vi senare eller? Bra!

Första skoldagen

Hejsan people!
 

Har ni också börjat skolan idag? Jag gjorde ju i alla fall det som sagt. Det var faktiskt riktigt kul att träffa alla igen! 6 nya personer hade det kommit till klassen också så nu är vi nästan en normalstor klass, haha. (gissar att det kom så många nya eftersom Jensen Östra konkade..) Började vid 13.45 och slutade vid kvart över tre, så det var inte direkt en ansträngande dag om man säger så. Hehe. 
 
Efter "skolan" stack jag och Anna och köpte glass och satte oss i parken (hade jag inte vart nyttig (med undantag för idag) så hade jag lätt käkat fyra McFlurru Marabou Jorbgubb om dagen) (coolt med två paranteser i parantesen.Lol.) Och efter det blev det en mysfika med Latte tillsammans med Caroline, min fina. 
 
Och sen då? Stack väl hem och nästan direkt till gymmet där jag sprang en timme och sen gjorde ett par magövningar. Fun fun!
 
Nu blir det Lost och sen sängen, ciao på er!
 
 

Innan jag sticker till skolan

Så har jag hunnit fixa hår och smink, välja kläder, måla naglarna och äta både frulle och lunch. Det ni. Vi hörs efter skolan!


A little piece of summer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skola

 
Jepp, skolan börjar imorgon iegn.. kul.. eller inte. Har ingejn lust faktiskt.. (väldigt vad många punkter det blev nu då) Jaja, sitter och tröstshoppar lite, plus att jag har dränkt sorgerna i thaimat, så nu känns det aningen bättre. Plus att jag snart tänkte döda min kropp lite på gymmet. Hehe nu känns det helt plötsligt helt okej faktiskt ;)
 

Bye bye social life

 
Kolla vad som landade i brevlådan igår. Det är tur att jag har halvdagar i skolan säger jag bara ;)

Två bilder från dagen

 
Min brutalt goda sallad. Man bara måste älska att Ica har en salladsbuffé!
 
Hejsan lovers!
 
Händer? Jag sitter här och pillar lite med bilderna jag tagit idag. Har hängt med vänner och lite sånt. 
Snart tänkte jag pallra ut asset i garaget för att hämta cykeln och dra till gymmet tillsammans med pappa, najsigt värre. När jag kommer hem ska jag baka (haha jag har ju blivit värsta hemmakonditorn på sista tiden) Det blir i alla fall en ny variant av proteinbarsen jag la upp häromdagen. 
 
Hörs lite senare snyggingar.
 
 
 
 
 

Matorgasm

 
 
 
 
 

Proteinbar

Här mina vänner kommer receptet till dom sjukt goda proteinbarsen jag gjorde häromdagen! Nu kan man njuta med gott samvete ett tag till, haha.
 
Du behöver:
  • 2 st äggvitor
  • ½ banan
  • ½ dl solroskärnor
  • ½ dl linfrö
  • 1 dl cashewnötter
  • ½ dl krossade sesamfrön
  • 1 ½ dl fiberhavregryn
  • 3 msk kakao
  • 1 dl proteinpulver efter smak (jag hade banan denna gång)
Gör såhär:
  1. Hacka nötterna och mosa bananen.
  2. Blanda ihop alla ingredienser (det ska se ut typ som chokladbollsmet)
  3. Bred ut på en plåt eller gör bars direkt på plåten.
  4. Sätt in i ugnen (175 grader) i 20-25 minuter (jag rekomenderar 20 minuter)
Bilden är lånad.
 

Så, hoppas ni gillade det här receptet lika mycket som jag gör! 
 
 

Etsy.com

God morgon på er allihopa!
 
Jag vaknade redan vid 8 och har hunnit med en del sen dess. Typ att äta frulle. Haha. Idag blev det fiberhavregrynsgröt med ett rivet äpple och kanel, typ drömmen. Så gott! Tror inte att jag har vart så hungrig som jag var i morse på sjukt länge. Skippade av någon dum anledning middagen igår och vaknade i stället vid 4 i natt, vrålhungrig..
Idag ska vi till Skansen i alla fall. Vet nu hur mycket jag älskar det stället eller? Haha jag blir verkligen som ett litet barn där. Tar med mig kameran så ni kan få se bilder sen. Bra va?!
 
Nu sitter jag och typ fönstershoppar lite. Hittade en ny apbra hemsida för ett par dagar sen. Etsy.com heter den och den har verkligen allt. Jag lovar, vill man hitta en blind nakenkatt med gröna tassar kan man säkert det. 
 
På bilden ser ni lite av de grejerna jag funderar på att beställa.
 
 
 
 

Hallonbollar

 
 
Jag hade ju som sagt värsta produktiva dagen idag, så på eftermiddagen bakade jag. Massor. Hehe. Bland annat dessa hallonbollar som jag tyckte blev supergoda! Enkla var dom att göra också. Man mixar bara 2 dl nötter med 2 dl tinade/färska hallon och 1 dl kokos. Sen är det bara att rulla bollar!
 

Vad får man..

..om man blandar 3 matskedar fiberhusk, tre matskedar turkist yoghurt och 3 ägg med lite salt? Jo, smeten till universums godaste kolhydratfria pannkakor! Jag käkade mina tillsammans med en mosad banan, blandat med kanel och mosade hallon. Drömmen säger jag bara!
 
 
Understa bilden är lånad. 

Color splash

 
Jag såg på blogg.se hemsida för ett par dagar sen en tjej som hade pimpat sina hörlurar med vanliga plastpärlor. Jag tyckte att det såg ascoolt ut och idag bestämde jag mig för att testa själv. Resultatet ser ni på bilderna ovanför. Fint va?!
 
Du behöver:
 
  • Plastpärlor i olika färger
  • En sax
  • Hörlurar (duh?)
  • Galet mycket tålamod 
Det är superenkelt, klipp bara ett snitt i pärlan och sätt på det på hörlursladden eller vad man ska kalla det. :)
 
 

Ny kategori!

Hejsan på er!
 

Idag har jag vart sjukt pysslig och duktig. (haha shiiit vilken tantvarning) Jag har städat, fixat mina hörlurar och lagat lunch till familjen. Senare ska jag förbereda och laga middagen också. Duktig jag är!
 
I alla fall så har jag bestämt mig för att det ska bli en ny kategori här på bloggen. Recept By Sandra ska den heta och som alla människor redan fattat (om man inte är trög eller så) så kommer det där finnas både goda och nyttiga recept på allt från smoothies till middagar. Kul va! :) 
 
Haha jag gjorde till och med en liten logga för den nya kategorin ;)

Gör som Megan Fox!

Här kommer det andra kosttillskottet jag käkar! Äppelcidervinäger i kapselform. Slänger in en jättebra text som beskriver exakt vad det är bra för.
 

Äppelcidervinäger – Megan Fox bästa tips

"Jag vet inte på hur många ställen som jag har läst om att Megan Fox just tar Äppelcidervinäger för att hålla formen. Hon har konstaterat att hon aldrig vill svälta sig utan håller till mestadels på gymmet och börjar alltid morgonen med en shot äppelcidervinäger. Jag kör på samma grej fast kan inte ta en shot – brukar ibland ta Äppelvidervinäger – tabletter och istället för gymmet är jag på thaiboxningsklubben varje dag haha . Tabletterna är sjukt bra och billiga! Pakten som ni ser på bilden kostar bara 20 kronor styck och innehåller 60 tabletter (finns att köpa på Ö&B)!"

Varför Äppelcidervinäger?

  1. Det håller en jämnare blodsockernivå mellan måltiderna som resulterar till mindre sug efter godsaker/mer mat än vad som behövs.
  2. pH-värdet i Äppelcidervinägern är väldigt låg vilket leder till att enzymerna kommer att spjälka stärkelsen i maten mycket långsammare – Då kommer blodsockret att hålla sig på en jämn stegrging, då kommer du att kunna känna dig mätt längre än vad du brukar.
  3. Sänker GI-värdet(nerbrytningen av kolhydretarna blir lite långsammare) som ger dig en bättre förbränning.
 
 
 

Bilder från gårdagen

Satt och kollade på en rätt värdelös handbollsfinal
Fick pussar
Mer handboll..
Typ himmelen i en kopp, sååå gott!♥

Sticker och svettas ett tag

Hejsan på er!
 

Har ni haft en bra dag eller? Det har jag. Det var släktdag eller vad man ska kalla det, så hela tjocka släkten träffades och käkade lunch typ. Mys! 
 
Nu ska jag dra till gymmet är tanken. Blir halva tiden kondition och halva tiden styrka. Måste få orning på musklerna igen. Haha.
 
Slänger upp en bild från dagen under tiden. Jag och min sjukt söta kusinson eller vad man kallar det. :)
 

Omega 3

 
 
Omega 3 är ett kosttillskott som jag tar. I stället för att förklara alla fördelar bjuder jag på en text som beskriver allt faktisk, haha. :)
 

Omega 3

"Som jag nämnt flera gånger så är det jättebra att ta kosttillskott Omega-3 . Finns att köpa vartsomhelst egentligen, Ö&B är nog det billigaste alternativet om ni inte vill beställa hem via ex gymvaruhuset som har jättefin fiskolja samt även väldigt billigt (finns här). Men i alla fall. Omega-3 gör att du kan som tjej “punktförbränna” fettet som du vill bli av med.. Inte boxtavligen, men ja nästan. Omega 3 fetter tar bort fetterna där vi som minst vill ha det, ryggfett, magfett, fett mellan låren, rumpan, gäddhäng. Ja de ställena hjälper den till att ta bort fettet på som mest om du är tjej. För killar hjälper det lite överallt men det har inte samma drastiska effekt som tjejer. Dosering: 3 kapslar morgon, 2 dagen och 3 kvällen. Jag vet att det bara står två per dag på burken, men det finns ingenting bevisat att det inte är bra att ta för mycket omega3, det finns alltså inga biverkningar utan bara bra om du tar mycket av dem(kanske inte en burk dagligen….)."


Här går det undan

11 likes på 50 sekunder!


Inspiration

 
Jag såg den här bilden på Helena och Sannas blogg för någon vecka sen och blev svininspirerad att göra eget! Och tja, nu hade jag mycket tid över så det fick bli ikväll. Hehe min kanske inte blev precis lika bra, men helt ful blev den inte heller. 
 
 
 
 

#svensksommar

 
By the way, följ mig på Instagram. Hejsansandra heter jag där. 
 
 

Min bebis

Min lilla misse hade så många tovor i pälsen att pappa idag tog med henne till vetrinären så att dom fick raka henne. Haha hon är fortfarande groggy och ser ut som ett lejon. Men söt är hon!
 
 
 
 
 
 
 
 

Enough

Sommaren är helt klart bästa tiden på året. Jag älskar allt. Värme, sol, ledighet, sena kvällar, nätter, allt. Det finns bara en grej jag längtar lite efter till hösten. Att komma igång och leva lite bättre än man gör på sommaren. Att ha rutiner liksom. Min träning till exempel. Visst har jag tränat ett par gånger i veckan i sommar, men inte så mycket, eller hårt som jag brukar. Det är dags att komma i form igen helt enkelt :)


Vad hände här?

Since when äter jag godis igen?
 
Har ett ganska enkelt svar på den frågan. Jag bestämde mig för att en två veckors paus från mitt ickegodisätande inte skulle skada mig. Därför är det nu för tiden okej med lördagsgodis. Hehe. Fram till skolstarten i alla fall.

Första gången..

..jag någonsin grät till en film var häromdagen faktiskt. Haha a, lite sent i livet kanske, men så är det i alla fal. Tror ni att det var nån superdjup film som typ Titanic eller nå jag grinade till då eller? Nej såklart det inte var. Hehe jag satt och storbölade till Scrubs! Men försök själva att inte gråta när ni ser klippet.
 
 
Klicka på någon av bilderna för att komma till klippet.
/gråterskan
 
 

Inga ord

A 50- something year old white woman arrived at her seat on a crowded flight and immediately didn’t want the seat. The seat was next to a black man. Disgusted, the woman immediately summoned the flight attendant and demanded a new seat. The woman said “I cannot sit here next to this black man.” The fight attendant said “Let me see if I can find another seat.”

 

After checking, the flight attendant returned and stated “Ma’am, there are no more seats in economy, but I will check with the captain and see if there is something in first class.” About 10 minutes went by and the flight attendant returned and stated “The captain has confirmed that there are no more seats in economy, but there is one in first class. It is our company policy to never move a person from economy to first class, but being that it would be some sort of scandal to force a person to sit next to an UNPLEASANT person, the captain agreed to make the switch to first class. ”

 

Before the woman could say anything, the attendant gestured to the black man and said, “Therefore sir, if you would so kindly retrieve your personal items, we would like to move you to the comfort of first class as the captain doesn’t want you to sit next to an unpleasant person.” Passengers in the seats nearby began to applause while some gave a standing ovation.