Vad tycks?

 
Kommer ni ihåg att jag, för ett par veckor sedan beställde hem örhängen från Etsy? Häromdagen kom i alla fall det sista paketet som innehöll örhänget på bilden. Åh, jag är helt kär, älskar det verkligen. 
 
Jag har också kommit fram till att min blogg har bli vit rätt b alltså. Tråkig helt enkelt.. Men var lugna, när jag kommer hem från London på fredag kväll (natt) så blir det roligare att kika in här igen, för då kommer det komma upp bilder därifrån, shopping och annat kul :D

God morgon!

 
Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska packa! För imorgon åker jag till London! Åh, ni anar inte hur länge jag har längtat efter att få åka dit, haha. Kommer lätt vara som ett barn på julafton på Oxford street ;) i alla fall så ska jag packa idag, plus att jag måste betala en räkning, hur många vuxenpoäng ger det? ;)
Frulle..

Som resten av Sveriges befolkning ..

.. Kollar jag såklart på solsidan! Haha.
 

Dagens inspiration

 
 
 

Skitdag..

Återkommer
 

Hemma

Shuuu bröder! 
 
jag kom precis hem från gymmet. Ja, ni hörde rätt, för första gången på nästan en vecka har jag kunnat träna. Behöver jag säga hur underbart det vet eller?  Ni vet känslan när man har tränat klart och sitter i omklädningsrummet. Kroppen är helt slut, man är genomblöt av svett och ett glas vatten är ens bästa vän. Ni vet känslan när man precis har duschat och känner sig fräschast i världen och i princip okrossbar. Fattar ni nu varför jag älskar att träna så mycket? (haha plus att jag gillar att äta, lol) 
 
nu blir det plugg ett tag och sen ska jag leka kock och laga mat till familjen! see ya!
 

God morgon!

Jag älskar att jag kan blogga från iPaden! Det gör att det kan bli ett inlägg innan skolan och så ibland. Najs va?
Nu ska jag bara sminka mig och sen springa till bussen. Har två lektioner idag, så jag slutar runt halv ett typ. Och gissa vad!! Jag får träna idag!!!! :D älskar livet!

Ses senare!
Knas att bilden brev sned..

Testar

Hejsan hoppsan! Ser ni det här är det awesome!

Oopppaa

 
Här har ni vad som joinade mig hem idag. En iPad! Har velat ha en sån hur länge som helst och kände att det nu var dags att slå till, haha! 3190 kr på Siba för den som undrar. Plus att jag köpte ett skydd och ett plastfilm också!

Tisdag

Tjaaa!
 
Idag måste ha varit den mest chillaxade dagen på länge! Hade som vanligt ingen retorik, så jag slutade efter fotot, vilket blev runt klockan 10. Skola i två timmar är inte helt fel kan jag meddela. Jag och Anna stack i alla fall in till Hötorget och shoppade lite på Siba. Fick med mig en ny bebis hem, visar er strax!
 

My new thing

 
Alltså, jag har verkligen blivit en riktig seriejunkie! Lost och Vampire Diaries håller jg på med just nu, men igår började jag med season 1 av Gossip Girl och jag är helt fast! Visste ni förresten att Blake Lively är min idol typ. Både när det gäller utseende, framgång och sånt, men också när det gäller träning. Alla som har sett Systrar i jeans vet vad jag snackar om, hehe ;)
 

Inspiration såhär en söndag

 
 
 
 

Vad jag pysslar med

Jag har precis gjort äppelmos! Alltså en nyttig version. Inga kemikaleier, inget socket, bara ren frukt (plus lite Stevia, men det räknas inte)
 

Jag vet att jag inte har uppdaterat speciellt bra. Men nu är jag här. Jag har vart sjuk sörrni. Jepp, igeeeen.. det suger och är helt värdelöst, för det leder alltid till 5 dagar utan träning, vilket jag HATAR. Men, man ska ju aldrig träna sjuk, så jag vilar galet och börjar träna igen på tisdag! Och då jävlar, haha!

Äppelfrukostmuffins recept (9 små muffins)

Du behöver:
  • 1 dl havremjölk
  • 2 dl fiberhavregryn
  • 1 stort river äpple
  • ½ dl kokosflingor
  • 1 msk kanel
  • ½msk Stevia
Gör såhär:

  1. Blanda alla ingredienser
  2. Klicka ut i muffinsformar på en plåt
  3. Grädda i ugn (175 grader) i ca 19 minuter.

Barney Stinson ♥

 
 
 
 

Höst


Husfru

Jag mår sådär.. (som vanligt dårå..) eller alltså, igår i skolan kände jag att jag började få ont i halsen, men dum som är jag trodde jag att det skulle gå över snabbt. Nja, det hjorde ju inte riktigt det kan man säga. När jag gick och la mig och när jag vaknade kändes det som att jag har rakblad i halsen. Ytters mysigt. Alltså straffas jag genom att inte kunna träna. Blir helt frustrerad över det och måste få damptrycka lite på tangenterna:
 
iso38fnq0 9299 2478 4y +
 

Well, jag gör i alla fall alltid det bästa av situationen, så jag gick upp, för att göra frukost (ingen aptit har jag heller, tjoho!) Och kom på att jag har ett nytt recept på frukostmuffins jag inte har testat. Så kort och gott, klockan halv 7 på morgonen började jag baka (gjorde müsli också, den gamla var slut) Hihi, det har alltså luktat äppelpaj i hela huset den här morgonen! Dock åt jag min andra variant på frukostmuffins till frukost idag. Hittas HÄR 
 
Dom var helt galet delicious, receptet kommer snart!
 
 

BAGGY


Awesome morning

Good morning starshine. The earth says hello (har man inte sett Kalle och chokladfabriken är man ett retard och kommer inte fatta min hälsningsfras) 
 
Well wel well, varför är min morgon så fantastisk då? Jag vaknade på fel sida och orkade verkligen inte dra till gymmet. Hela kroppen liksom skrek nej. Haha. Så jag bestämde mig för att sova kvar och gymma efter skolan i stället. I stället går jag upp, äter frukost (havregrynsgröt med rivet äpple och kanel, dör så gott) och sen satte jag på datorn för att plugga. Men tatadaaaa, vad ser jag? Jo, att spanskan är inställd och att jag inte börjar försn 13.45 i sstället för 11.15 ♥♥♥
 
Så, eftersom jag hade massa tid på mig så stack jag till gymmet i alla fall, duktig som jag är. Det blev 30 min kondition, sprang. Och sen drygt 15-20 min styrka, mest armar och rygg. Och nu är jag hemma igen och har ätit en mästarlunch bestående av omelett och morötter. Haha okej, det lät väl inte sådär överglamouröst måste jag väl hålla med om ;)
 
Nu: Klä på mig, sminka mig och fixa håret!
 
Snygg och het, tack jag vet. 

Tisdag

Tjaamaaan!
 

Vem är grym? Jag såklart. Jag har varit på gymmet, duschat, käkat frukost och nu sitter jag här och ska plugga. Idag har jag ingen retorik som sagt så jag behöver inte röra mig mot skolan förens halv ett ungefär. Under den tiden mååste jag verkligen plugga. Jag har ett fett idrottsprov på torsdag och en ganska stor svenskaredovisning på fredag. Plus lite småskit till torsdagen och spanskaprov imorgon. Men på fredag ska jag dejta min bästavän i alla fall♥
 
Just det ja, jag käkade en av de bästa frukostarna ever, den innehåller långsamma kolhydrater, nyttigt fett och massor av protein! Slänger upp receptet också.
 
Du behöver:
  • 1 banan
  • Ca 1 dl frusna hallon
  • 2 msk grekisk yoghurt
  • 1 dl proteinpulver (blev banansmak idag) 
  • 1 ägg
  • ½ dl fiberhavregryn
  • Lite Fun light
Gör såhär:
  1. Mixa alla ingredienser till en smoothie
  2. Drick och njut
  3. Inte speciellt svårt va? ;)
 
 

Mer från chokladfestivalen


Vissa har det bra alltså

Tror ni inte att jag fick thaimat till lurre idag med? ♥
 

Tjaaaa på er! Haft en najs måndag? 
Min var väl som alla andra typ, en del lektioner, en del tråkigt, en del kul, massa regn osv. Låter som att mitt liv är sjuukt kul, verkligen. ;) Nej men det är inte så trisst, jag är ganska bra på att överdriva helt enkelt. 
 
Imorgon har jag ingen retorik på förmiddagen, så jag börjar typ kvart i två! Det betyder att jag hinner med att både träna och plugga på morgonen. Det känns som att jag har varit lite off med träning och kost de senaste veckorna och det gillar jag inte. Eller rättare sagt, min kropp gillar det inte. Jag mår inte bra av att leva ohälsosamt helt enkelt (låter ganska rimligt va?)  Nu blir det i alla fall andra bullar. 

Vad jag köpte på chokladmässan!

Karameller
Choklad te
 
Världens godaste päronchoklad
 
Sen köpte jag en del till mamma också som den bedårande dotter jag faktiskt är. Teét är by the way gudomligt! Smakar som att dricka flytande choklad i vattenform typ. Om ni fattar.

Dagens lunch

 
 
Idag fick mamma den briljanta idén att vi skulle ha thaimat till lunch. Alla som känner mig vet att thaimat skulle kunna vara mitt mellannamn och att jag skulle kunna offra högra handen för det. Typ. I alla fall så kolhydratchockade jag kroppen galet och tog stekta nudlar med kyckling och grönsaker, matorgasm big time! Sushin fick hänga med bilderna, bara för att den såg god ut (hatar sushi..)
 
 

Chokladfestival

Idag var jag och Anna på chokladfestivalen som är på Nordiska museét. Inte det smartaste eftersom jag är magsjuk, men i alla fall. (Mår mycket bättre, tackar som frågar) Det känns ganska onödigt att berätta om hur det var, så jag låter bilderna tala i stället!
 
 
 
 
 
 
 
Det får bli fler en annan dag, måste sova nu (pensionär, tack jag vet) ska upp tidigt, på Nikon Photo School!

Haha någon som känner igen sig? ;)

When I'm trying to diet

Yes! I’m gonna get fit like 

 

image

 

Then I see a brownie and I’m like

 

image

 

So I eat it and then I get pissed at myself like

 

image

 

But then I realize I can just start again tomorrow so it’s okay

 

image


Disney sviker aldrig

 
 
 
  
  
 
 
 

360 minuter

Jag är sjuk.. inte den där mysiga varianten när man är lite småförkyld och ligger hemma och dricker te. Nope, jag är magsjuk.. kuuuul, verkligen.Det värsta är inte att må illa, det värsta är att vara cphungrig hela tiden utan att kunna äta för att..(eh, ja jag tror ni fattar varför) ännu värre blir det av att jag verkligen HATAR att spy, tror det måste vara bland det väsra som finns typ. Men nu vet ni i alla fall varför det har vart dött deluxe här de senaste dagarna. 
 
Vad har jag gjort då? Tja, igår ägnade jag sex timmar åt att titta på Lost (ja, serien knäcker) (jag får säga ordet knäcker, är ju född på 90talet, duh?) och idag gjorde jag huge framsteg och åt min första måltid på ett par dagar. Haha jag kom tyvärr på efteråt att laktosprodukter inte är speciellt bra.. Good Sandra, good..
 

Dagen

Heeeej!
 

Yeah, I´m lame like that. Idag har vart en sån där nice dag som inte inträffar så ofta. Jag hade bara foto och sen stack jag hem. Så i stället för att vara hemma runt 3 var jag färdigtränad och hemma typ klockan 1! Sen att jag har ägnat dom senaste timmarna åt att plugga är ju en annan femm (kommer kunna kolla på Vampire Diaries heela kvällen dock) (OMGOMGOMG season 4 börjar på torsdag!!!!) 
 
Nu är jag brutalt hungrig (varsågoda och anteckna..) och sitter här som en bitch och väntar på att maten ska bli klar. Nice liv va? ;)
 
Kan ju slänga upp mitt pluggschema med, så att ni ser hur jobbigt jag actually har haft det. LOL. Gillar mina pauser..
 

Matteläxan

Paus

Flugornas herre

Spanskan – imperfekt meningarna

Paus

Kolla igenom CV

Naturkunskap

Paus

Idrottläxa torsdag

5 idrottsfrågor till provet

Klar!

 

HAHAHA det ser ut som att jag har världens ölmage! Snyggt..
The actual version så att säga..

Bästa platsen att plugga på

 
Hälften gjort, hälften kvar!

Post workout meal!

Grekisk yoghurt med fun light och valnötter.

You have no idea


Titta vad som kom idag!


Story of my life

 
Haha som ni kanske förstår ska jag plugga matte nu. Om man kan hata ett ämne lika mycket som man hatar tomater så gör jag det med matte. Helt klart. Tur att The Script finns och kan ge mig en öronorgasm i alla fall (LOL vad vidrigt det där lät, men jag tror ni fattar vad jag menar)

Spårad tjej_95

 Som har på sig en Enskedetröja när hon går på Jensen! Watch out, we´ve got a badass over here!

Me gusta musica

 
 
Ett par awesome låtar som spelas på repeat i mina lurar för tillfället♥

Keep going

Tjo peeps!
 
Gissa vad? Ingen söndagsångest än! I alla fall inte den vidriga varianten. Hehe sen kan jag ju inte påstå att jag längtar till att klockan ringer kvart i sex imorgon ;) Jag har dock tidig vecka vilket gör att jag slutar halv ett och kan sticka och träna direkt! Det kan verkligen behövas efter den här veckan. Jag hade absolut noll lust att träna och har därför inte gjort det sen i tisdags. Plus att jag har ätit exakt vad jag känt för. Sånna dagar behövs med sörrni. Men imorgon kör vi igen, vilka är med mig?
 

Invigning

 
 
 
 
 
Gissa vad det var invigning av igår? (alla som inte redan har fattat det genom att titta på bilderna är idioter..) It was UGGs time! Nu skulle jag kunna ägna ett par stycken åt att beskriva min kärlek till dessa skor, men jag skiter i det tror jag (vet att ni tackar mig för det) Nej men seriöst, alla som säger att UGGs inte är sköna, fina eller nåt annat kan på riktigt aldrig ha testat ett par. Det är ju som att säga att glass inte är gott, att det är onajs att träna eller att himmelen är grön typ. 
 
Enough said, kepp UGGing people!

Söndag

Hejsan hoppsan och tjohej!
 

Har ni söndagsångest? Min har inte kommit än, men tro mig, det kommer den gör. Hehe. Jag är lite småstressad just nu faktiskt (vet inte varför jag då får för mig att blogga..) för mormor är här och snart kommer mer släkt och jag ska laga mat och har inte börjat och yadayadayada.
 
Hinner i alla fll slänga upp en till fin höstbild :)
 
 
 

Autumn

 
 
 
 
 
 

Bara för att alla älskar Vampire Diaries

 
 
 

Kläder och ansikte

 
 
 
 

A drop in the ocean scene

 
 
Det här är finsate scenen någonsin, jag lovar! Speciellt delen där Stefan (hotness på hög nivå) ringer Elena i slutet. Njut säger jag bara. 

Fredagsmorgonen i bilder

 
 

När man inte orkar plugga

Igårkväll när jag satt och gjorde matte och höll på att dö av tristess (lol) så bestämde jag mig för att gå och och springa lite (hade redan tränat på morgonen, men var rastlös..) så jag fick med mig Stina och på en runda. Den blev dock lite längre än jag hade tänkt, men det var helt galet skönt! Ventilera huvudet lite liksom. Ni vet vad jag brukar säga va? Träning är min psykolog!
 
Ni borde testa det någon gång, om ni är arga eller ledsna eller så, gå ut och spring! Mycket bättre än att sitta hemma och deppa, plus att det är billigare än vilken psykolog som helst ;)
 
 

Onsdag 3/10-2012

Hej världen (tänkte skriva god morgon, men det blir så weird när jag har vart vaken flera timmar redan) 
 

Vad har jag gjort som är så viktigt då? Well, först käkade jag frukost, sen pluggade jag ergonomi (man låter sjukt proffsig när man säger det!!) och sen städade jag äntligen rummet! Gaah vad skönt att kunna gå utan att behöva ta sig igenom en hinderbana av kläder för att komma till sängen. Och nu sitter jag här och ska kolla på nåt avsnitt av Vampire Diaries! Ovanligt va? ;) Om en timme eller så sticker jag till skolan, har bara typ 1,5 lektioner idag, så jag är hemma innan 5 igen!
 
Just det! Ni bara måste se mitt gosiga lunchkaffe från igår, blir man inte lite glad? :)
 
 

Frulle!

Hur avundsjuka är ni nu va?

None carb bread

Åh, ibland älskar jag livet lite extra mycket! Som typ när jag hittade receptet till det här brödet, fritt från kolhydrater! Mumma helt enkelt!
 
 
 
 
Du behöver:
  • 4 ägg
  • 3 msk fiberhusk
  • 4 msk linfrön
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 tsk brödkryddor (tex: anis, fänkål och kummin)
  • Lite salt
  • 50 g smör
Gör såhär:
  1. Blanda fibrehusk, krossade linfrön, salt, bakpulver och brödkryddor.
  2. Vispa 2 ägg mycket noga.
  3. Smält smöret och blanda med äggen.
  4. Blanda alla ingredienser i samma bunke, och rör om.
  5. Låt smeten stå och dra i cirka 10 minuter så fiberhusken hinner dra åt sig vätska. (Detta moment är viktigt.)
  6. Gör en limpa av degen och lägg på en plåt.
  7. 15 min i ugn (200 grader)

 
 
 
 
 
 

THE VAMPIRE DIARIES

 
Efter nästan ett halvår utan denna serie har jag hittat hem igen (<3<3<3<3) ska aldrig sluta titta, älskarälskarälskar! Tur att jag har sen vecka den här veckan så att jag kan ägna morgnarna åt ett avsnitt eller två. Hehe.
 
 

A drop in the ocean

Åh, när jag satt och kollade på Vampire Diaries förut så började jag, för andra gången i hela mitt liv nästan gråta till en film! Alltså, ååhhhhhhh vad fin scenen är när Stefan ringer Elena (slutet av första avsnittet, tredje seasonen..) och låten gör mig typ knäsvag (oh shit, jag blir bara mer och mer lame!) I alla fall, här kommer låten och en bild på min prins.
 

Behöver jag städa eller?

 
God morgon!